Fulltecknat med intresseanmälningar för ledig lägenhet

Vi har fått ett mycket stort gensvar på vår annons om ledig lägenhet på Brunnsgatan 17. Eftersom vi inte har möjlighet att ta emot fler intresseanmälningar har vi nu tagit bort annonsen. Vi kommer de närmaste dagarna att gå igenom och behandla alla intresseanmälningar. 

Tyvärr kommer vi inte ha möjlighet att visa lägenheten för alla intresserade, men vi återkommer via mail med information om detta inom de närmsta dagarna till er som anmält intresse via hemsidan.    Varning för bränder - kolla brandvarnaren

Vintertid ökar antalet bränder och hos oss brann det i en lägenhet förra hösten och matlagning står för en stor brandrisk. Vanligaste brandorsaken i bostäder är den glömda spisen. Stäng av spisplattan om det ringer på dörren eller barnen ropar på dig och du måste gå ifrån köket. Lämna inte plattan på utan uppsikt. Annars kan det bli torrkokning som kan orsaka brand.

Levande ljus i vintermörkret är också en vanlig orsak till bränder, så håll levande ljus under uppsikt och lämna dem aldrig obevakade. Brännbara material som t ex mossa ska absolut inte användas i en ljusstake. Ställ inte värmeljus för nära varandra, de får värme av varandra och kan lätt flamma upp.

En brand i ett hem kan gå snabbt från antändning till en rejäl brand. Din brandvarnare kan vara en billig livförsäkring, så kontrollera att den fungerar genom att trycka på testknappen. Om den låter så fungerar den. Om inte, måste du byta batteri.