Välkommen till ett trivsamt boende i centrala Sala!          

Silverasken Fastighets AB är ett litet familjeföretag som äger och förvaltar hyreshus i centrala Sala. Vi är stolta över att få ansvara för de gamla husen från förra sekelskiftet i Salas kulturkvarter, och vi lägger stor vikt vid att vårda husen på ett varsamt sätt så att den gammaldags charmen bevaras. Vi eftersträvar långa relationer med våra hyresgäster och därför arbetar vi med att en hålla hög kvalitet på vår förvaltning och service samt att  ha en nära dialog med våra hyresgäster. Våra ledord för verksamheten är följande:                                                                     

Trivsamt & hemtrevligt

För oss är det viktigt att alla våra hyresgäster känner sig trygga och trivs i våra hus. Därför lägger vi stor vikt vid att erbjuda välskötta fastigheter med trivsamma och rofyllda innergårdar.  

Omsorg och personligt bemötande är också ledstjärnor i vårt arbete. Alla ska trivas, och vi är noga med vara snabba med att återkomma vid olika frågeställningar. Vi lägger också stor vikt vid underhåll av av våra hus och anlitar fackmän från orten och värnar om helheten - både vad gäller den inre och yttre miljön. Att bo hos oss ska kännas lite extra.

 

Ordning & reda

Det är också viktigt att du som hyresgäst har tillit till oss som arbetar med fastigheterna. Vi värnar om att det ska vara helt och rent både i och utanför våra hyreshus. Sedan vi övertog husen på Brunnsgatan har vi också bestämt en underhållsplan för lägenheterna och vi kommer inför varje projekt att informera om kommande arbeten eftersom information och tydlighet till våra hyresgäster viktigt för oss. Och om du ser något som behöver åtgärdas så är vi glada om du säger till - ju förr desto bättre.   

 

Lediga lägenheter

Om du söker ledig lägenhet hos oss är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Vi har en egen intern kö och förmedlar lediga lägenheter till de som anmält intresse till oss. Lägenheter som eventuellt är lediga just nu eller som vi vet snart blir lediga hittar du under fliken Aktuell Information.