Centralt boende nära Stora torget 

Våra tre hyreshus är byggda mellan år 1900 och år 1904 och är gammaldags charmiga. Husen ligger centralt i Salas kulturkvarter bara 150 meter från Stora Torget och innehåller 23 lägenheter. Husen har fortlöpande blivit underhållna och varje lägenhet har sin egen utformning och karaktär. Nästan alla lägenheter har en eller flera fungerande kakelugnar som både ger mysfaktor och sprider värme. Två av husen ligger mot Brunnsgatan och ett hus ligger utmed Bergmansgatan.    

                                                                                                                                                                                                                          Vi har såväl enrumslägenheter, tvårummare, trerumslägenheter och lägenheter med fyra rum och kök, och storleken varierar från 30 kvm till över 100 kvm.  Till husen hör också en grönskande trädgård, som sommartid är en riktig oas. Här kan våra hyresgäster koppla av i de sköna trädgårdsmöblerna eller lägga något gott till middag på grillen. 

En stor tvättstuga med två tvättmaskiner, och en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel kan bokas av hyresgästerna. Till varje lägenhet hör ett rejält förråd, och vi har också en riktigt stor källare där alla cyklar kan förvaras.

På gården finns också 12 parkeringsplatser som intresse kan anmälas för att hyra.